Samenwerkingspartners

Stilstaan bij wat u beweegt…

Samenwerkingspartners

DÉ ARBEIDSMEDIATORS B.V. TE DORDRECHT

Integer, efficiënt en oplossingsgericht, dat zijn de kernwoorden van Dé Arbeidsmediators. Hans Fibbe is verbonden aan Dé Arbeidsmediators als een van de specialisten in arbeidszaken. Ik ben vooral thuis in de zorgsector, het onderwijs en de overheid. Daarnaast heb ik de nodige ervaring in het MKB: exitmediations, samenwerkingsproblemen, performanceproblemen, teamsamenwerking. Mijn ervaring als loopbaancoach en reïntegratiecoach kan ik daarbij goed gebruiken.
www.dearbeidsmediators.nl

MEDIATIONHUIS B.V. TE ALKMAAR

Hans Fibbe werkt al jaren en met veel plezier samen met MEDIATIONHUIS, gevestigd in Alkmaar. Deze samenwerking is gebaseerd op vriendschappelijke relaties en historische banden. Hans Fibbe is eerder franchisenemer en later directeur geweest van Mediationhuis. Door mijn relatie met Mediationhuis beschik ik over een ruim netwerk aan mediationspecialisten in Noord-Holland.
www.mediationhuis.nl

BLUE SKY MEDIATORS TE EINDHOVEN

Een professionele organisatie die begin 2017 actief is geworden en die de marketing verzorgt voor de aangesloten mediators. Hans Fibbe is een van hen.
www.blueskymediators.nl

COACHNETWERK B.V. TE UTRECHT

Coachnetwerk B.V. is gevestigd in Utrecht en vormt een landelijk netwerk van professionele kwaliteitscoaches die allen gecertificeerd zijn bij een van de internationale coachorganisaties EMCC of ICF.
Hans Fibbe is gecertificeerd als Master Practitioner bij de Nederlandse tak van EMCC, de NOBCO.
Met Coachnetwerk heb ik al vele jaren een uitstekende samenwerkingsrelatie op het terrein van loopbaanbegeleiding / career coaching.
www.coachnetwerk.nl

NEDERLANDSE MEDIATORSVERENIGING -NMv- TE ROTTERDAM

Hans Fibbe is secretaris van het bestuur van de NMv.